Patrimonial
Patrimonial
Patrimonial

SERRA CONSTRUCCIONS

25 ANYS D'EXPERIÈNCIA EN LA CONSTRUCCIÓ

Portem més de 25 anys dedicats a fer realitat els somnis i les necessitats dels nostres clients amb un alt grau de qualitat i la total implicació per part del nostre equip humà.

EQUILIBRI I EFICIÈNCIA EN EL PROCÉS CONSTRUCTIU

Entenem el procés d´obra com una tasca interdisciplinària on s´ha de trobar l´equilibri i l´eficiència entre les diferents parts què hi intervenen per tal d´entendre els edificis, la seva composició constructiva i els requeriments de cada projecte.

EXPERTS EN RESTAURACIÓ PATRIMONIAL I OBRES SINGULARS

Al llarg dels anys, a Serra Construccions hem adquirit una notable experiència en actuacions en edificis històrics i patrimonials. Aquesta metodologia de treball ens ha convertit en una empresa preparada per a treballar de manera acurada i metòdica en aquelles actuacions que així ho requereixin, com és el cas del Temple Expiatori de la Sagrada Família de Barcelona, sabent trobar l´equilibri adequat entre la tecnologia més moderna amb les tècniques constructives tradicionals.

EQUIP

A Serra Construccions entenem que les empreses les diferencien les persones, la seva implicació i el treball en equip. El nostre personal està en constant formació i especialització, amb l´objectiu d´aconseguir un resultat satisfactori.