Patrimonial
Patrimonial
Patrimonial
Patrimonial

RESTAURACIÓ PATRIMONIAL

Els edificis del patrimoni històric cal entendre´ls en el seu context, realitzant estudis previs que donin les claus de com s´ha construït i com han evolucionat al llarg dels anys.

Són plens d´elements peculiars únics que cal tractar amb molta cura i responsabilitat per reparar el seu deteriorament i restaurar el seu estat original amb tècniques i materials tradicionals compatibles amb la seva essència arquitectònica.

MASIES

El nostre àmbit geogràfic natural ens ha portat a ser especialistes en restaurar i rehabilitar tots aquells edificis que formen part del patrimoni rural de Catalunya, com les masies centenàries o habitatges en cascs històrics.

Entendre com s’han construït, la materialitat i les lesions més habituals, són fonamentals per tal de donar una resposta adequada a aquesta tipologia edificatòria.

CAPELLES i ESGLÉSIES

L’experiència acumulada als treballs del Temple Expiatori de la Sagrada Família de Barcelona durant els darrers anys, han permès especialitzar-nos en la rehabilitació i restauració d’edificis del patrimoni cultural i històric, com esglésies o petites capelles.

Aquestes no són feines fàcils ja que s’han de conèixer els sistemes constructius i materials originals de l’època de construcció per tal que el resultat final sigui satisfactori i efectiu, revaloritzant així l’edificació.

EDIFICIS SINGULARS

Al llarg dels anys la nostra empresa ha adquirit una notable experiència en la construcció d´edificis històrics i patrimonials. Aquesta metodologia de treball ens ha convertit en una empresa preparada per a treballar de manera acurada i metòdica en aquelles actuacions que així ho requereixin com és el cas del Temple Expiatori de la Sagrada Família de Barcelona.

QUINS SERVEIS OFERIM?

  • Rehabilitació de façanes.
  • Impermeabilització de cobertes.
  • Reformes interiors de vivendes.
  • Rehabilitacions de patis interiors.
  • Rehabilitacions d´escales i vestíbuls.
  • Tractaments d´humitats.
  • Restauració d´edificis històrics.