NOTA LEGAL

En compliment del que preveu l'article 10 de la Llei 34/2002, de l'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç electrònic, s'informa que aquest lloc web i el domini www.serraconstruccions.com són propietat de Construccions Ramon Serra Fígols, SL, amb CIF B64275589. Empresa domiciliada a C / Abelles 2, 08692 Puig-reig (Barcelona).

Propietat Intel•lectual

La totalitat del contingut d'aquest web, textos, imatges, so, marques logotips o altres elements, així com la seva estructura, disseny, combinacions de colors o forma de presentació dels materials, estan protegits pels drets de propietat intel•lectual que l'usuari de aquest lloc web ha de respectar. No és lícita la seva transformació o alteració, comunicació pública o qualsevol altra forma d'explotació per qualsevol procediment.

Protecció de dades

En compliment de l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, Construccions Ramon Serra Fígols, SL informa que les dades dels usuaris d'aquest lloc web seran tractades amb la màxima confidencialitat.

Seran utilitzades únicament per a respondre a les sol•licituds d'informació o per a elaborar els pressupostos sol•licitats. No es registressin en cap fitxer ni cedides a tercers sense el consentiment dels seus titulars.

Exempció de responsabilitat en els enllaços (links)

Construccions Ramon Serra Fígols, SL no es fa responsable de les informacions, conceptes i opinions que s'emetin, es publiquin, o distribueixin a través del seu lloc web per mitjà d'enllaços (links) amb altres pàgines o de qualsevol dels serveis que es vinculin o relacionin en les pàgines web enllaçades.